4a FIRA D’ARTS ESCÈNIQUES AL FORT PIENC (2 de juliol 2016)

Si tens curiositat o t’apassiona el món de l’espectacle, no et pots perdre la 4a Fira de les Arts Escèniques. Una mostra d’oficis que aplega les millors escoles i professionals i que t’aproparà al món de l’escena des de tots els punts de vista.

Hi trobaras espectacles, muntatges teatrals, projectes innovadors i un munt d’actuacions preparades per les escoles i professionals del món escènic. Als nostres tallers t’ensenyarem a maquillar-te, a fer teatre, a fer la teva màscara o a inventar titelles a través d’activitats i tallers per a tothom… Vine amb els teus amics o amb la teva família i participa-hi! No t’ho pots perdre!

15 juliola les11:00 am – 30 juliola les8:30 pm at Avinguda Meridiana-Glòries

 

 

 

/ esdeveniments

Comparteix l'entrada