Associació

Un sentiment, un desig, una realitat….

El mes d’octubre del 2011 varem constituir , i presentar en societat, l’Associació de Comerciants EIX FORT PIENC. Com en el despertar d’un llarg somni, un grup de comerciants, carregat d’il.lusions i bons propòsits, varem prendre l’iniciativa d’engrescar i encoratjar el comerç, les entitats del barri i veïns en general, en la lloable tasca de dinamitzar comercialment el barri. Sabut està que un comerç viu és sinònim de riquesa i progrés per a tots.

Des de llavors ençà, s’han anat implicant més i més persones, centres i responsables públics, per a trobar maneres de posar en valor les qualitats d’un barri carregat d’oportunitats. I així atraure a propis i forans a visitar-ho.

Per a aconseguir-ho, hem programat un ampli ventall d’esdeveniments lúdics, ofertes comercials originals, i tot un seguit d’avantatges per als consumidors.

ASSOCIA’T I SORTIRÀS GUANYANT!

Si tens un negoci, tens moltes raons per a associar-te.
Que ens coneguin i ens valorin.
Fer sentir la nostra veu i participar en els objectius del barri. Protegir i valorar el comerç, incrementant les opcions de que la gent compri al barri. Millorar l’actractiu i la competitivitat dels comerços. Fomentar l’assentament de noves idees emprenedores, què enriqueixin la oferta del barri. Estar al dia de les tendèndecies del sector, normatives i noves tecnologies.

Com obrir una botiga

Un sentiment, un desig, una realitat....

Objectius i reptes

Volem posar en valor el nostre barri, amb els seus establiments comercials i de serveis. Al igual que altres barris han creat uns trets d’identitat, per a posar de manifest el seu atractiu i generar riquesa, al Fort Pienc tenim importants actius que podem capitalitzar i comunicar al món sencer.

El nostre barri no tant sols alberga dues de les entitats artístiques més emblemàtiques i rellevants de Catalunya, L’Auditori i el Teatre Nacional, sinó que també i alhora, nombrosos turistes i visitants hi venen atrets per les antiguitats, el col.leccionisme o les oportunitats del Mercat dels Encants.

Durant l’any serem visitats per més de set milions de persones, de totes les nacionalitats, edats i classe social, què gaudiran de la nostra oferta cultural, atrets per l’artesania i els productes d’oportunitat del Mercat del Bellcarie o viatgers de l’Estació del Nord.

Treballem per un barri comercial reconegut i amb un comerç competitiu

Les nostres línies de treball són:

  • Identificar el nostre barri i la seva zona comercial com un espai singular, atractiu i reconegut a la ciutat de Barcelona.
  • Promocionar els comerços i establiments de gastronomia, oci, serveis, artesania i cultura de FORT PIENC.
  • Aconseguir un comerç pròsper i competitiu, on la qualitat, la professionalitat i el servei, siguin les seves empremtes d’identitat.
  • Fomentar la implantació de una oferta comercial variada.
  • Potenciar i consolidar l’associacionisme, que genera riquesa i fomenta la cultura de cooperació.
  • Impulsar l’abast i difusió dels comerços i l’associació.
  • Enfortir les relacions amb les Administracions Públiques i altres entitats.