Eix Fort Pienc

Eix Fort Pienc
Actividades

4 parets i un sostre | CC Casa Elizalde

· ¿Cuándo? 18 de julio de 2023
· ¿Hora? 20:00h
· Organiza: Centre Cívic Ateneu Fort Pienc

Circ

La maison est fait de quatre murs et d'un toit? '4 parets i un sostre' posa en evidència la incoherència arrelada a la nostra quotidianitat. Un espectacle de circ, teatre i titelles que parla, des de l'experiència d'anys viatjant a camps de refugiades, de la hipocresia europea, de voler canviar el món i de la situació en que es troben milions de persones sense refugi. Crisis migratòries i d'acollida.

La companyia Sputniks Cia., formada per artistes, formadores de circ i professionals de l'Educació Física, es crea el 2016. El seu interès es troba convergent entre la tècnica circense, les possibilitats d'expressió artística i totes les seves manifestacions, i la capacitat de transformació social que té l'art des d'una mirada subversiva i pedagògica.

El projecte '4 parets i un sostre' neix arrel d'anys fent diferents expedicions a barriades, fronteres en conflicte i campaments de persones refugiades d'arreu del món, on el Circ era l'eina de la companyia per comunicar-se i generar petits moments de transformació de la realitat. Vol explicar la situació en què es troba Europa respecte a les crisis migratòries i respecte a la crisi d'acollida.

Organiza:

Más Información

También te puede interesar

Nuestros socios

Friquest
Inercia
Restaurante GORRIA
M&M Languages
l'Estanc de Sicília exp 251
Manbok Restaurant Coreà
Okinawa Restaurante Japones
Cargando...
x
X