Eix Fort Pienc

Eix Fort Pienc
Actividades

Col·laboració de Jazz MMFA amb l'Institut del Teatre

· ¿Cuándo? Del 25 al 28 de enero de 2024
· Organiza: L'ESMUC

Del dijous 25 al diumenge 28 de gener l'alumnat de quart curs d'interpretació de teatre musical i escenografia i l'alumnat de segon de l'ESTAE, de l'Institut del Teatre, porten a escena un espectacle obert al públic, i gratuït, al Teatre Alegria de Terrassa. L'alumnat representarà 'Extraordinària. Un conte musical', basat en el musical dels anys setanta 'Pippin', amb música i lletra de Stephen Schwartz i llibre de Roger O. Hirson. L'alumnat del departament de Jazz, Flamenco, Música Moderna i Arrel de l'ESMUC interpretarà la música en directe.

Els músics participants, sota la coordinació del cap del departament, Joan Sanmartí són Oriol Boada, Èric Herrero, David Herrero, Martí Pons, Laura Roselló, Ignacio Sabadell, Eduard Tomé i Quim vinyes.

El disseny de l'espai escènic, del vestuari i de la il·luminació va a càrrec d'estudiant de l'especialitat d'Escenografia, mentre que el muntatge de l'espectacle va a càrrec de l'alumnat de les especialitats de maquinària escènica, so i luminotècnia de l'Escola Superior de Tècniques de les Arts de l'Espectacle (ESTAE).

Una companyia de teatre misteriosa ens explica la història d'una noia jove que cerca el sentit de la vida. Ella, després d'acabar la universitat, està convençuda que la seva vida té un propòsit extraordinari, i mentre busca desesperadament el seu lloc dalt del cel, prova, sense massa satisfaccions, la guerra, el poder, la religió, el plaer carnal, l'amor...

Dijous 25 gener de 2024, 19 h
Divendres, 26 gener de 2024,17.15 h
Dissabte, 27 gener de 2024, 19 h
Diumenge, 28 gener de 2024, 18 h

Organiza:

Más Información

También te puede interesar

Nuestros socios

Crossfit LFS
Factotum
M&M Languages
Auto-Moto VILARDELL 2
La Pelu del Fort Pienc
El Timbal - Centre de Formació i Creació Escènica
Baqs
Cargando...
x
X