Eix Fort Pienc

Eix Fort Pienc
Actividades

CONCERT DE CAP D'ANY

· ¿Cuándo? 30 de diciembre de 2023
· ¿Hora? 19:00h
· Organiza: L'Auditori

Repertori

Jan Van der Roost: Jubilus! (2002) 5'Anthony Girard: Gaïa (2006) 10'Aram Khatxaturian: Suite del ballet Gayaneh (1943) 16'Franz von Suppé: Ein Morgen, Mittag und Abend in Wien (Matí, tarda i nit a Viena). Obertura (1844) 8'Johann Strauss (fill): Frühlingsstimmen (Veus de primavera). Vals, op. 410 (1882) 7'Johann Strauss (fill): Polka ràpida 4'Johann Strauss (fill): Kaiser-Walzer (Vals de l'emperador), op. 437 (1888) 10'

Artistes

Banda Municipal de Barcelona (BMB)Salvador Brotons, direcció

Programa

Una altra de les cites ineludibles de la temporada és el concert de Cap d'Any, en què Salvador Brotons, antic director titular, es posa de nou al capdavant de la BMB.

En la primera part, el repertori convida a la celebració amb l'extravertida Jubilus!, de Jan van der Roost, escrita a tall d'obertura, i Gaïa, una peça d'Anthony Girard dedicada a l'antiga deessa grega de la fertilitat que presenta espectaculars contrastos, des del recolliment ritual fins a una curiosíssima marxa triomfal. Tanca la primera part la suite del ballet Gayaneh d'Aram Khatxaturian. L'autor georgià d'origen armeni va musicar el conflicte familiar d'una jove per causa de l'actitud del seu marit, una història amb un difuminat rerefons patriòtic.

Per a la segona part, les imprescindibles melodies i ritmes vienesos de la mà dels compositors Franz von Suppé, amb l'obertura Matí, tarda i nit a Viena; i Johann Strauss fill, amb la polca De cacera! i els valsos Veus de primavera i Vals de l'emperador.

Organiza:

Más Información

Nuestros socios

ESMUC - Escola Superior de Musica de Catalunya
FUJIMAE Barcelona
Reebok Crossfit BCN
Factotum
Assesors d'assegurances Servei Panda Agent Exclusiu
Parafarmacia Euway
Reviure
Cargando...
x
X