Eix Fort Pienc

Eix Fort Pienc
Déjà-vu
Eix Fort Pienc
7€ Reservar
Actividades

Déjà-vu

· ¿Cuándo? Del 11 al 14 de mayo de 2023
· Organiza: Eòlia: Escola superior d'art dramàtic

En un racó d'un país de memòria despistada, hi malviu una dona confinada en els seus records. Mentre espera l'arribada d'un nadó del que mai es va poder acomiadar, reviu eternament alguns dels episodis més dramàtics de la seva vida, acompanyada d'algunes de les seves pors, que amb el pas dels anys, ha convertit en membres de la seva família imaginària. 

Onze germanes segrestades en un dol mental que no té fi: dictadura, esclavatge, morts, funerals, invasions escandinaves i altres plagues bíbliques. Només una criatura, la Bruna, té la clau per enderrocar aquest espai mental, però, mentre no arriba del seu forçat exili, la seva Mare reimagina la seva vida a ritme de fanfàrries balcàniques. Res funciona al seu cap des d'aquell abandó. Un exercici personal d'escriptura espontània de com de poderosament absurda pot ser la ment i com de tragicòmica pot ser la vida, segons les decisions que una mare va haver de fer a contracor, el dia que va néixer l'autor.

Dramatúrgia i direcció: Martí Torras Mayneris
Interpretació: Georgina Aragall, Mònica Balsells, Almudena Cajal, Ruth Cardona, Júlia Costa, Carla Griñó, Helena Martínez, Irene Muros, Judit Reverte, Lidia Robla i Lu Sánchez

Organiza:

Realiza tu reserva

No se admiten devoluciones. Revisa atentamente tu reserva antes de confirmar tu compra.

Nuestros socios

El Puestu
Restaurante GORRIA
Farmàcia Glòria Torrents Grau
Peix d'Or
Teatre Nacional de Catalunya
FUNDACIÓ MESCLADIS
El Timbal - Centre de Formació i Creació Escènica
Cargando...
x
X