Eix Fort Pienc

Eix Fort Pienc
Actividades

Dreamtime | CC Casa Elizalde

· ¿Cuándo? 6 de julio de 2023
· ¿Hora? 22:00h
· Organiza: Centre Cívic Ateneu Fort Pienc

Dansa, vídeo, música i poesia

DREAMTIME és una 'hipno-òpera' en la que la percepció del món dels somnis s'inverteix i que et portarà a visitar sis poemes/escenes oníriques. Una obra multidisciplinària concebuda per a una ballarina, dos sopranos, un percussionista, electrònica i vídeo.

Luis Tabuenca ha actuat a nivell nacional i internacional amb els seus propis conjunts, així com amb artistes com Peter Veale, Séverine Ballon, Naomi Sato, John Edwards, Hans Tammen, entre molts altres. És cofundador i director artístic del Festival Internacional de Música Experimental (FAT). La Revista All about Jazz ha assenyalat que la seva música està 'plena de dramatisme matisat, de tensió encisadora i de colors vibrants'. Les seves gravacions, aclamades per la crítica, recullen el seu treball com a compositor i percussionista. És cèlebre pel seu incomparable virtuosisme i la seva extraordinària capacitat per barrejar composició i improvisació al seu treball.

Tabuenca convida a diferents persones vinculades al món de l'art a registrar metòdicament els seus somnis, no només la seva trama, sinó també el seu paisatge sonor i visual. D'aquest material neix un Meta-llibret amb poesia de Gonçalo Tavares i que, entreteixit amb les pautes estructurals, conceptuals i estètiques, dona forma a DREAMTIME. Així, converteix als somiadors i els seus somnis en actors, espectadors i autors de la seva pròpia obra.

Espectacle candidat als Premis Max d'Arts Escèniques com a Millor Espectacle Revelació.

 

Organiza:

Más Información

También te puede interesar

Nuestros socios

eXplorins
Apunts
Friquest
Bo per Endur
Assesors d'assegurances Servei Panda Agent Exclusiu
La Pelu del Fort Pienc
ESMUC - Escola Superior de Musica de Catalunya
Cargando...
x
X