Eix Fort Pienc

Eix Fort Pienc
Actividades

EL BOLERO DE RAVEL

· ¿Cuándo? Del 2 al 4 de febrero de 2024
· ¿Hora? De 19:00h a 11:00h
· Organiza: L'Auditori

Repertori

Frederic Mompou: Suburbis (orq. Manuel Rosenthal) (1936) 14?Serguei Prokófiev: Concert per a violí n. 2, en Sol, op.63 (1935) 26?Claude Debussy: Prélude à l'après-midi d'un faune, L 86 (1894) 11?Oliver Knussen: Cleveland Pictures (2003-2009) 18? ? Estrena nacionalMaurice Ravel: Bolero (1928) 15?

Artistes

Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC)Vlad Stanculeasa, violíLudovic Morlot, direcció

Programa

Ludovic Morlot dirigeix un repertori que dona autèntic protagonisme als membres de l'OBC.

Obre el concert l'orquestració de la peça pianística Suburbis de Frederic Mompou, que tradueix en música el paisatge sonor d'una passejada pel Montjuïc de principis del segle XX. Segueix el Concert per a violí n.2 en Sol de Serguei Prokófiev, que tindrà com a solista el concertino Vlad Stanculeasa, membre de l'orquestra.

La peça següent també posa en primer pla un dels músics de l'OBC amb el rol solista de la flauta del Prélude à l'après-midi d'un faune de Claude Debussy. I abans del famós i icònic Bolero de Maurice Ravel ?que tanca el programa alternant cadascuna de les seccions de l'orquestra com a protagonistes?, s'estrena a Barcelona la inacabada Cleveland Pictures d'Oliver Knussen, que il·lustra amb música set obres d'art conservades al Museu d'Art de la ciutat estatunidenca.

Organiza:

Más Información

También te puede interesar

Nuestros socios

Hospital HM NENS
Upcycling Barcelona
Llibreria Abadia de Montserrat
Factotum
Òptica Eixample Visió
Herbolari de Casp
Gigi Von Tapas
Cargando...
x
X