Eix Fort Pienc

Eix Fort Pienc
Actividades

ELEKTRA DE STRAUSS

· ¿Cuándo? Del 9 al 10 de febrero de 2024
· ¿Hora? De 19:00h a 19:00h
· Organiza: L'Auditori

Repertori

Franz Schreker: Vorspiel zu einem Drama (1913) 22'Béla Bartók: Concert per a piano i orquestra n. 3 en Mi, Sz 119 (1945) 24'Richard Strauss: Elektra, suite simfònica (arr. M. Honeck i T. Ille) (1908) 35'

Artistes

Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC)Juan Pérez Floristán, pianoDavid Afkham, direcció

Programa

El director de l'Orquesta Nacional de España, David Afkham, presenta un programa en què l'individu es troba enfront de l'abisme.

Tot i ser un reputat compositor d'òpera -amb més èxit fins i tot que Richard Strauss-, Franz Schreker va caure en l'oblit en ser prohibida la seva música per part de l'Alemanya nazi. Escoltarem el seu Vorspiel zu einem Drama (Preludi per a un drama).

Per la seva banda, el pianista sevillà Juan Pérez Floristán -guanyador, entre d'altres, del concurs internacional Arthur Rubinstein- interpreta el Tercer concert per a piano de Béla Bartók. El compositor hongarès, sempre interessat en el folklore del seu país, va haver d'escriure aquesta obra ben lluny de la seva pàtria, ja que es trobava exiliat als Estats Units, fugint també de la persecució dels nazis.xa0

I el concert es tanca amb la suite simfònica de l'Elektra de Strauss, una música d'una enorme força que narra la venjança de la protagonista enmig de la lluita pel tron de l'antiga ciutat grega de Micenes.

Organiza:

Más Información

Crea este evento en tu calendario

También te puede interesar

Nuestros socios

Fruits Dador
Bar Restaurante Las 4 Estaciones
René. Productes per una llar saludables i eficients
Centre de Dia Dar Chabab
Restaurant Xinés Kai Xuan Men
Gràfic Centre
Friquest
Cargando...
x
X