Eix Fort Pienc

Eix Fort Pienc
Actividades

La Banda de l'ESMUC

· ¿Cuándo? 24 de abril de 2023
· ¿Hora? 19:00h
· Organiza: Centre Cívic Ateneu Fort Pienc

La Banda de l'ESMUC és una formació estable sorgida de la mateixa activitat acadèmica instrumental de l'Escola Superior de Música de Catalunya. La seva creació mostra el resultat de tot un procés que els estudiants aprofiten al màxim, conscients de l'oportunitat que se'ls brinda. Al llarg d'una setmana, els estudiants que hi participen, treballen amb el director de la formació amb un ritme i unes dinàmiques pròpies d'una experiència professional.

La Banda forma part dels Grans Conjunts de l'ESMUC, juntament amb l'Orquestra Simfònica, la Big Band, la Cobla o els diferents Conjunts de Música Antiga, Flamenco o Tradicional. Durant el curs, les diferents formacions protagonitzen concerts oberts al públic per mostrar la tasca desenvolupada en l'àmbit docent.

El conjunt també ha participat en el projecte A dues bandes, una iniciativa per unir una formació professional i una orquestra d'estudiants, per intercanviar experiències i il·lusió. La formació ha estat dirigida per Salvador Brotons, Raúl García Sánchez i Jordi Francés, entre altres.

En aquest concert, la formació sota la direcció de Daniel Perpiñán interpretarà les següents obres:

Organiza:

Más Información

Nuestros socios

Clínica Veterinaria Almogavers Parc
Centro de Arte Shiva Monumental
La Foga
Cabrona de barri
Teatre Nacional de Catalunya
Gràfic Centre
Eòlia Csad
Cargando...
x
X