Eix Fort Pienc

Eix Fort Pienc
La cançó de sempre
Eix Fort Pienc
7€ Reservar
Actividades

La cançó de sempre

· ¿Cuándo? Del 6 al 24 de septiembre de 2023
· Organiza: Eòlia: Escola superior d'art dramàtic

Què ho fa que són aquelles cançons senzilles sentides en el bressol les que més em commouen? Què ho fa que sempre vull tornar a casa, fins i tot, quan el camí ja s'ha esborrat? Què ho fa que estimi la meva terra com el nadó estima el batec de la seva mare?

I, malgrat tot, per què em comporto a casa meva com un foraster, que arriba de nit per arrencar de la terra allò que desitja? Per què tracto a la meva mare, la terra, com un objecte que es pot comprar, utilitzar i vendre? Per què trepitjo les cendres dels meus pares i robo el pa dels meus fills? Com és que tothom treballa per a entristir al món, avui dia? Que cada invent que fan els homes és per a portar la tristesa més de pressa, per cordills, per l'aire, per tot arreu; que l'home aprèn totes les llengües per a encomanar la tristor de més maneres diferents; que corre adelerat com el vent per a portar més aviat la mala nova? Que ens voldrien junyir a una màquina i fer-nos màquina, i posar-nos transmissions per nervis, i caldera per cor, i del que en dèiem esperit fer-ne un rellotge automàtic?

Quina classe de vida duc en aquesta ciutat si surt el sol, es pon, es vesteix el dia, sense que jo me n'adoni; si la nit s'omple d'estels, i no els veig; si allà d'enllà deuen florir els arbres, i no s'obre ni una flor als meus ulls?

Organiza:

Realiza tu reserva

No se admiten devoluciones. Revisa atentamente tu reserva antes de confirmar tu compra.

Nuestros socios

Granarium
Viatges Turinter
CEX Sant Joan
Firebug
Assesors d'assegurances Servei Panda Agent Exclusiu
VICTORIA MUSIC CENTER
ESMUC - Escola Superior de Musica de Catalunya
Cargando...
x
X