Eix Fort Pienc

Eix Fort Pienc
#Millennial Revolution
Eix Fort Pienc
7€ Reservar
Actividades

#Millennial Revolution

· ¿Cuándo? Del 13 al 23 de abril de 2023
· Organiza: Eòlia: Escola superior d'art dramàtic

Millennial Revolution són cinc quadres que ens parlen d'art i revolució. De com l'art ha expressat la revolució i de com la revolució ha servit com a matèria artística.

A partir dels mecanismes de representació de tres revolucions històriques ?la Francesa, la Russa i la Cubana?, l'obra planteja la dicotomia entre la participació activa i directa i la passivitat de la crònica distanciada, passivitat que en aquest cas es materialitza en la creació de l'obra artística. Una obra d'art que amb el temps esdevé una icona, un símbol representatiu de la lluita, una romantització de la violència distanciada del fet real. La revisió d'aquestes icones revolucionàries enmig de l'era de la viralització de la imatge gràcies a les xarxes socials ens hauria de fer pensar en com construïm el nostre imaginari com a societat en funció de les imatges.

És per tot això que partim de la iconografia d'unes revolucions caduques i la passem pel filtre de la mediació audiovisual, amb tot el que això comporta: collage, fragmentació del discurs, acceleració i frenesí de les imatges; immediatesa, consum i viralització. Perquè la generació millennial vivim enmig del que avui dia podríem anomenar 'la societat de la imatge i la representació': un simulacre de realitat, en paraules de Baudrillard, o una societat de l'espectacle, segons Guy Debord.

Organiza:

Realiza tu reserva

No se admiten devoluciones. Revisa atentamente tu reserva antes de confirmar tu compra.

También te puede interesar

Nuestros socios

Fruits Dador
Parafarmacia Euway
DASHU
Viajes Alarabia sl
Finques Ema
Floristeria Maria BCN
Reebok Crossfit BCN
Cargando...
x
X