Eix Fort Pienc

Eix Fort Pienc
not my monkeys
Eix Fort Pienc
7€ Reservar
Actividades

not my monkeys

· ¿Cuándo? Del 10 de julio de 2023 al 14 de julio de 2024
· Organiza: Eòlia: Escola superior d'art dramàtic

Un somriure, la Trini i un congrés de la felicitat. El gran gurú Ray Rex mou masses i exposa les claus per extreure el mateix potencial que ens durà del fracàs a la felicitat, i de pas augmentar la productivitat empresarial de la multinacional Sàhara Drinks, organitzadora de l'esdeveniment. Un altre somriure, perquè des de Sàhara Drinks es promou el happytalisme entre tots els treballadors, perquè això és un win-win i l'empresa és una gran família.

La Trini és feliç de ser una 'sahi', el sobrenom afectuós que reben els treballadors d'aquesta empresa, i somriu molt, no para de somriure. Ni quan els seus companys es sindicalitzen. Ni quan arriba un comiat. Un altre somriure i gràcies, gràcies per ensenyar-nos que mai és tard per aprendre que un comiat pot ser una cosa enriquidora. Sobretot quan no és el teu, és clar. Not my circus, not my monkeys, no és el meu problema.

Més somriures i una carta (ai!, la carta). Una carta que potser gelarà el somriure de la Trini, i serà la llavor d'una revolució, acampades, cadenes i vagues.

Organiza:

Crea este evento en tu calendario

Realiza tu reserva

No se admiten devoluciones. Revisa atentamente tu reserva antes de confirmar tu compra.

Nuestros socios

l'Estanc de Sicília exp 251
Escola Moz-Art
Centro de Arte Shiva Monumental
FUJIMAE Barcelona
Escuela China de Barcelona
Okinawa Restaurante Japones
L'Auditori
Cargando...
x
X