Eix Fort Pienc

Eix Fort Pienc
Actividades

Que no serveix de res tirar una sola pedra

· ¿Cuándo? 26 de noviembre de 2023
· ¿Hora? 18:00h
· Organiza: L'Auditori

Artistes

Blanca Llum VidalGuim VallsEnric CasassesGuillem JiménezNúria G. LorangLa MariaEdgar StraehleÒscar Muñoz.Miquel MisséClara Serra

Creació i direcció: La Sullivan (www.lasullivan.org / Pol Guasch, Berta Subirats, Mireia Calafell)Disseny de llums: Manoly RubioEspai sonor: Mans ODisseny gràfic: Sergi Llambrich i Sergio Ávila

Programa

Poder i revolta són dues fases d'un sol temps. Segurament per això la revolta mai no s'esgota, perquè és sempre persecució, i segurament per això el poder és tan ambigu, perquè té el mateix de fugacitat que d'infinit. La Sullivan proposa un recorregut plural i multidisciplinari per les diverses estacions que la revolta activa, del desig iniciàtic a la consolidació en una forma de poder, i la necessitat de començar, sempre, una vegada i una altra.

Una peça que és, de fet, un recorregut com un cercle: Que no serveix de res tirar una sola pedra és una manera de dir que no es pot crear si no és col·lectivament ?d'aquí tants artistes en una sola escena?, que no es pot pensar si no és en comú ?d'aquí la mescla de poesia, dansa, cinema, música, interpretació i pensament?, i que només es pot assolir un cercle convincent, com escrivia Vinyoli, si és assajant-lo sempre.

Així fem la provatura, l'assaig: aquesta peça és un indici que tracta dels desitjos caòtics de l'assemblea, dels somnis musculars de qui es rebel·la, de la poètica de la revolució, de la retòrica del poder i d'allò que queda als marges de l'hegemonia. Ben bé així: com una pedra que agita, tot d'una, les aigües d'un llac.

Organiza:

Más Información

También te puede interesar

Nuestros socios

Crossfit LFS
Accem
Vincles Gerontologia
Casa Oliver
Encants Barcelona
Llibreria Abadia de Montserrat
Restaurante GORRIA
Cargando...
x
X