Eix Fort Pienc

Eix Fort Pienc
Actividades

Relats des-orientats

· ¿Cuándo? 16 de mayo de 2023
· ¿Hora? De 18:00h a 20:00h
· Organiza: Centre Cívic Ateneu Fort Pienc

Amb l'objectiu d'ampliar l'arxiu del projecte Relats des-orientats. Un arxiu sonor sobre mobiliari urbà us convidem a participar en el taller de creació de relats .

Aquest taller convida als participants a recordar, imaginar, experimentar i relatar usos i formes de relació amb els objectes de mobiliari urbà que vagin més enllà de les socialment assignades. El taller Relats des-orientats es desenvolupa en dues sessions: en la primera farem un recorregut de reconeixement al voltant del Centre Cívic  i compartirem moments de conversa sobre el mobiliari urbà que anem trobant. En la segona sessió, ens endinsarem en dinàmiques de creació de relats amb text, àudio i imatge per donar forma als microrelats que ens inspirin aquests objectes de mobiliari urbà.

En col·laboració amb el Museu del Disseny de Barcelona i l'Institut de Cultura de Barcelona. La inscripció al taller dona accés lliure a un visita guiada per l'exposició permanent, 'Objectes comuns. Històries locals, debats globals' en els dies prèvis al taller.

Activitat paral·lela al cicle Arquitectura i Transformació

Dimarts i Dimecres, 16 i 17 de maig de 18 a 20 h.

Cal reserva prèvia

 

Organiza:

Más Información

Nuestros socios

CEX Sant Joan
Crossfit LFS
Gigi Von Tapas
Friquest
Norma Còmics
ESMUC - Escola Superior de Musica de Catalunya
Colmado Casa Buendía
Cargando...
x
X