Eix Fort Pienc

Eix Fort Pienc
Actividades

Sfumato | CC Casa Golferichs

· ¿Cuándo? 13 de julio de 2023
· ¿Hora? 20:30h
· Organiza: Centre Cívic Ateneu Fort Pienc

Teatre itinerant

Vivim envoltats de persones i altres éssers vius. Per què prenem en consideració unes vides i unes altres no? Podem empatitzar amb un arbre, un peix o un ocell? Com ens pot arribar a transformar l'intent de posar-nos a la seva pell? Sfumato és una reflexió poètica, itinerant i immersiva sobre les relacions que establim amb altres espècies a l'espai públic.

Llum de Fideu comença l'any 2018, dins els estudis en interpretació a l'Institut del Teatre. Es donen a conèixer arran de la seva participació al programa Embrions 2021 del Festival de Creació Contemporània Escena Poblenou, on aconsegueixen una gran rebuda amb un primer extracte d'Sfumato. La peça s'estrena finalment al Mercè Arts de Carrer de Barcelona, al setembre de 2022.

Sfumato reflexiona sobre com ens relacionem amb aquell que és diferent a nosaltres, centrant la mirada en les altres espècies amb les que, amb més o menys consciència, convivim a l'espai públic urbà.

Sovint, la nostra mirada antropocèntrica occidental ens fa sentir separats del món i de la resta d'éssers vius. Situats al cim d'una piràmide fictícia, tendim a veure als altres com un recurs a explotar, com un ornament del que gaudir o com una molèstia que eliminar.

Sfumato és una invitació a abandonar aquesta mirada i intentar, encara que sigui per un moment, posar-nos a la pell (a les plomes, l'escorça, les escates?) de l'altre, intentant veure el món des de la seva perspectiva.

Organiza:

Más Información

Nuestros socios

l'Estanc de Sicília exp 251
CEX Sant Joan
Friquest
Encants Barcelona
Manbok Restaurant Coreà
Herbolari de Casp
Arar
Cargando...
x
X