Eix Fort Pienc

Eix Fort Pienc
Actividades

The Pawnshop, una botiga per rondinar

· ¿Cuándo? 25 de mayo de 2023
· ¿Hora? 19:00h
· Organiza: Centre Cívic Ateneu Fort Pienc

Direcció: Lukasz Kowalski, 2022, Polònia, 81 min. V.O. en polonès subtitulada en català

La Jola i el Wiesiek són una excèntrica parella de negocis de Bytom, Pòlonia. Posseeixen, probablement, la casa d'empenyoraments més gran a Europa. No obstant, el seu temps de glòria ha acabat degut al tancament de les mines i el creixement de l'atur a la ciutat. Privats de queviures, els habitants de la 'Detroit Polonesa' cada cop empenyoren més objectes absurds i sense ús. Ni les boges idees de màrqueting d'en Wiesiek, ni el tendre cor de la Jola poden ajudar a la decadent economia. Ella ajuda els clients no només amb paraules ambles, sinó també amb una sopa calenta o una manta. Tot i que la casa d'empenyoraments porta pèrdues, aquesta s'ha convertit en un centre de vida important per a la comunitat local.

El negoci aviat es trobarà en el llindar de la insolvència i la relació de la Jola i el Wiesiek es posarà a proba. Una història que mostra com davant d'un desastre imminent, la creativitat i la força no tenen límits.

El director

Lukasz Kowalski és director, periodista i creador de programes televisius. Està graduat al Departament de Filologia a la Universitat de Silesia de Katowice, i a la Wadja School, la Facultat de Belles Arts de Varsòvia.

Des del 2007 està associat professionalment amb la televisió Polonesa (TVP). És autor de 170 curts documentals i reportatges d'investigació en diversos canals de la TVP. Ha guanyat diversos premis en les competicions nacionals de periodisme més prestigioses.

Des de 2018 és copropietari de 4:30 Studio, una productora de Katowice. A més, ha participat en moltes màster classes, tallers i entrenaments professionals en el món dels mitjans i de la direcció cinematogràfica.

Organiza:

Más Información

Nuestros socios

Freatic.com
El Puestu
Crossfit LFS
Centre Mèdic Ausiàs March
Cabrona de barri
Sala Versus Glòries
Arar
Cargando...
x
X