Eix Fort Pienc

Eix Fort Pienc
Actividades

Triptych

· ¿Cuándo? Del 30 de noviembre de -0001 al 9 de noviembre de 2022
· Organiza: TNC

Un món pertorbador on les forces naturals ens condueixen a un destí incert

L'última creació de Peeping Tom reimagina tres de les seves peces en un viatge laberíntic pels passadissos de la memòria (The missing door, The lost room i The hidden floor). Una trilogia en què els personatges intenten, en va, crear una nova versió de la realitat.

La prestigiosa companyia belga Peeping Tom ha revolucionat el llenguatge de la dansa i del teatre amb un estil diferencial i una estètica onírica i cinematogràfica. Un món propi molt característic, fosc i inquietant però que conserva l'espurna del sentit de l'humor.

___________________________________________________________________________________________________

A Triptych, els personatges, perduts en el temps i l'espai, s'allunyen i es busquen contínuament. Quan es van embarcar en aquest viatge estaven plens d'esperança, però la realitat els ha conduït a un destí incert. Intenten trobar un camí a través del vagareig dels seus pensaments mentre reviuen els seus records ? o en creen noves versions i distorsions. Triptych revela, així, una melancòlica nostàlgia del futur.
La recerca interior dels personatges es reflexa a l'escenografia. Estan aïllats, perduts en la fosca de l'escenari, en un laberint de portes desaparegudes, habitacions perdudes i pisos amagats en què els personatges representen la seva pròpia ficció.

Gabriela Carrizo i Franck Chartier

Espectacle inclòs a l'abonament .

Organiza:

Más Información

Nuestros socios

René. Productes per una llar saludables i eficients
Labortec Ortopèdia
Òptica Eixample Visió
The Rootz Bcn
Pètals, Jocs amb Flors
Okinawa Restaurante Japones
Vincles Gerontologia
Cargando...
x
X