Eix Fort Pienc

Eix Fort Pienc
Actividades

UnDosTresUnDos | CC Fort Pienc

· ¿Cuándo? 3 de julio de 2023
· ¿Hora? 22:00h
· Organiza: Centre Cívic Ateneu Fort Pienc

Dansa

Aquesta no és una peça de flamenc. A UnDosTresUnDos dos ballarins utilitzen els seus cossos i les seves veus per a preguntar-se: què és el flamenc? Com funciona aquesta llengua no escrita ? al mateix temps música i dansa ? per crear aquesta comunicació tan intensa, tan immediata? Un espectacle que s'endinsa en el flamenc i el trenca, examinant cada aspecte de la seva màgia singular.

Albert Quesada, és un ballarí i coreògraf format a MDT (Amsterdam) i PARTS (Brussel·les) després d'haver cursat els seus estudis de filosofia i d'enginyeria multimèdia a Barcelona. L'exploració i la traducció d'estructures musicals i composicions en la coreografia i la invitació a l'espectador a percebre i escoltar les obres proposades, es situen al cor del seu treball coreogràfic. Al costat d'això, Albert està intrigat pel moviment i la dinàmica de grup, inspirat per la seva col·laboració amb ZOO / Thomas Hauert. Sota el nom de la companyia ACME, porta a terme molts projectes artístics i educatius.

El flamenc és una forma d'art antiga, però viva. De les arrels més profundes de la música gitana a les grans produccions teatrals d'avui, el seu poder s'alimenta de les mateixes seqüències rítmiques fonamentals: 1?2?3 12?3 1?2? 1?2 1?2. La intimitat i la interacció amb el públic del tablao* genera una complexa xarxa de significat, expressió i narració ? un conjunt únic de rituals i tècniques que continuen creixent i evolucionant. L'exploració i la traducció d'estructures musicals i composicions en la coreografia i la invitació a l'espectador a percebre i escoltar les obres proposades, es situen al cor del seu treball coreogràfic.

Organiza:

Más Información

Nuestros socios

Gràfiques Molero
FUJIMAE Barcelona
Centre de Dia Dar Chabab
Centro de Arte Shiva Monumental
Finques Ema
Òptica Eixample Visió
Arar
Cargando...
x
X