Eix Fort Pienc

Eix Fort Pienc
Actividades

Visita decomissariada #1

· ¿Cuándo? 28 de noviembre de 2023
· ¿Hora? 19:00h
· Organiza: L'Auditori

Una mirada alternativa a l'exposició temporal

El musicòleg i comissari Lluís Nacenta proposa un recorregut alternatiu per l'exposicióxa0"Escoltar amb les mans. Suports obsolets, missatges efímers"

"Es tracta de sortir de l'escolta solipsista. Aquesta visita decomissariada proposa escoltar junts, en el sentit d'escoltar a la vegada, però també d'escoltar a través de les orelles (i de les mans!) dels altres. Proposa un recorregut compassat, enfilat de paraules que matisin i orientin l'atenció individual i els interessos col·lectius. Proposa cercar un equilibri col·lectiu, una tensió dialèctica, entre els dos gestos fonamentals (i incompatibles) que es fan a les sales d'una exposició: quedar-se i passar."

Lluís Nacenta

Lluís Nacentaxa0és comissari, escriptor, músic i investigador en l'espai de confluència de la música, l'art, la tecnologia i la ciència. És llicenciat en matemàtiques, titulat superior en piano, màster en estudis comparatius de literatura, art i pensament i doctor en humanitats, amb una tesi sobre la repetició musical. De 2015 a 2017, ha estat cap de màsters i postgraus d'Eina, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona; de 2018 a 2021, director d'Hangar, Centre de Producció i Recerca d'Arts Visuals. Ha estat comissari local de l'exposició "Intel·ligència artificial" del CCCB i comissari de l'exposició "Interval", a la Fundació Tàpies, entre altres.

Organiza:

Más Información

Nuestros socios

DASHU
l'Estanc de Sicília exp 251
Escola Moz-Art
Okinawa Restaurante Japones
Bar Restaurante Las 4 Estaciones
El Racó del Paladar
Restaurant Xinés Kai Xuan Men
Cargando...
x
X