Eix Fort Pienc

Eix Fort Pienc
Actividades

Visita decomissariada #4

· ¿Cuándo? 3 de diciembre de 2023
· ¿Hora? 11:30h
· Organiza: L'Auditori

A partir de les diverses qüestions i línies d'abordatge que serveixen per articular l'exposicióxa0Escoltar amb les mans. Suports obsolets, missatges efímers, aquesta visita s'ocuparà d'examinar les obres que en formen part des d'una perspectiva eminentment filosòfica. Què vol dir escoltar amb les mans? És possible fer tal cosa? On comença i on acaba la materialitat del so? Realment, hem deixat mai d'escoltar amb les mans, amb la pell, amb el cos?

I pel que fa a l'obsolescència dels suports analògics i la seva degradació al llarg del temps, com ens permeten aquestes pensar sobre les nocions de presència i absència, d'aparició i de desaparició? Si bé es planteja com un recorregut al llarg de la mostra en el seu conjunt, aquesta visita pararà una atenció especial a l'obra d'Alvin Lucier I am sitting in a room, una de les creacions sonores més importants del segle XX tant per la seva originalitat metodològica com pel seu valor conceptual i filosòfic.

Arnau Hortaxa0és comissari, crític, investigador i docent. Tant en la seva activitat curatorial com en el seu treball en el camp de la recerca i la divulgació s'ocupa principalment de l'anàlisi del so i de l'escolta, des d'una perspectiva fenomenològica i política.xa0

Organiza:

Más Información

Nuestros socios

Centre Mèdic Ausiàs March
Restaurante Chino Da Zhong Shifu
La TRINI Herbolari
Llibreria Abadia de Montserrat
Fonda Bullanga
Firebug
Manbok Restaurant Coreà
Cargando...
x
X