Eix Fort Pienc

Eix Fort Pienc
Actividades

Concert al Paranimf de la UB

· ¿Cuándo? 18 de enero de 2024
· Organiza: L'ESMUC

El Cicle de Música a la Universitat de Barcelona presenta el concert La polivalència del saxofonista, una proposta a càrrec de Javier Janeiro Sánchez i Rodrigo Cuesta Miguel al saxo i el pianista Albert Giménez Cervera d'acompanyant, tots tres estudiants de l'Escola Superior de Música de Catalunya. El concert es fa el dijous 18 de gener, a les 20 hores, al Paranimf de l'Edifici Històric de la universitat. L'accés és lliure amb reserva prèvia.

La proposta La polivalència del saxofonista. Passat, present i futur  mostra la versatilitat del saxofon, a través de concerts originals, obres contemporànies per a saxòfon sol i transcripcions. En el repertori escollit per a aquesta ocasió es poden trobar dues obres de gran importància i rellevància com són els concerts de Glazunov i la sonata de Prokófiev (original per a flauta). D'altra banda, les propostes més breus acabaran de definir un catàleg variat, ric en estils i atractiu per al públic.

Cada curs, la Universitat de Barcelona i l'ESMUC col·laboren en l'organització de diferents concerts que mostren el treball i les propostes musicals que surten de l'Escola i que s'inclouen dins del programa d'activitats musicals de la UB.

Organiza:

Más Información

Nuestros socios

Restaurante Chino Da Zhong Shifu
eXplorins
Pètals, Jocs amb Flors
Okinawa Restaurante Japones
Teatre Nacional de Catalunya
Gràfic Centre
Tintoreria Casp
Cargando...
x
X