Eix Fort Pienc

Eix Fort Pienc
Actividades

CONCERT DE NADAL / CARLOTA OLCINA I PASCUAL-VILAPLANA

· ¿Dónde? L'Auditori
· ¿Cuándo? 17 de diciembre de 2023
· ¿Días? Domingo
· ¿Hora? 18:00h
· Organiza: L'Auditori

Repertori

Philip Sparke: Celebration (1993) 12'Clifton Williams: Fanfare and Allegro (1956) 6'Bruce Broughton: A Celebration Overture (2015) 4'Theresa Martin: Dark Life of the Night Girl (La vida obscura de la noia de la nit) (2015) 11' - Estrena nacionalElliot del Borgo: Fantasia for Christmas (1998) 4'Randol Alan Bass: Gloria (2011) 7'Randol Alan Bass: The Night before Christmas (La nit abans de Nadal) (2007) 7'Salvador Brotons: Nadales catalanes, op. 76 (1998) 12'

Artistes

Banda Municipal de Barcelona (BMB)Carlota Olcina, actriuDavid Pintó, direcció escènicaJosé R. Pascual-Vilaplana, direcció

Programa

José R. Pascual-Vilaplana dirigeix el tradicional concert de Nadal de la BMB amb una selecció de músiques originals per a orquestra d'instruments de vent escrites a finals del segle XX i principis del XXI.

Aquest repertori, majoritàriament de compositors estatunidencs, té un caràcter eminentment festiu. Obre el concert el britànic Philip Sparke, amb la seva Celebration, i s'hi uneixen Clifton Williams, amb la premiada Fanfare and Allegro, i A Celebration Overture del cinematogràfic Bruce Broughton.

Es fa també la primera audició de Dark Life of the Night Girl, l'obra per a narrador i banda de la compositora Theresa Martin que explica la història d'una noia amb una rara malaltia a la pell que li impedeix sortir al sol.

Segueixen un conjunt de peces de temàtica nadalenca, com Fantasia for Christmas, d'Elliot del Borgo, i Glòria i The Night before Christmas, de Randol Alan Bass. No podien faltar a la cita les ja imprescindibles Nadales catalanes de Salvador Brotons.

Organiza:

Más Información

Mapa de Localización

L'Auditori (41.398633, 2.1853)

Nuestros socios

DASHU
Upcycling Barcelona
Parafarmacia Euway
Gameria
La Foga
M&M Languages
Encants Barcelona
Cargando...
x
X