Eix Fort Pienc

Eix Fort Pienc
Actividades

Grans Conjunts: Antiga

· ¿Cuándo? Del 16 de enero de 2023 al 15 de enero de 2024
· Organiza: L'ESMUC

Comença el 2024 i a l'ESMUC el primer concert de l'any anirà a càrrec del Gran Conjunt d'Antiga, dirigit pel professor Luca Guglielmi, que en aquesta ocasió interpretarà obres de J. S. Bach, G. P. Telemann, W. F. Bach i J. A. Hasse. Podrem gaudir-ho el dilluns 15 de gener a les 19 h, a la Sala 3 Tete Montoliu de L'Auditori. L'accés és lliure amb l'aforament limitat a la capacitat de la sala.

El Gran Conjunt d'Antiga és una de les formacions musicals de l'Escola Superior de Música de Catalunya, impulsada pel Departament de Música Antiga i dirigida pel seu professorat.

Els estudiants participants en el concert de Grans Conjunts treballen intensament al llarg d'una setmana amb assajos, amb la direcció de la formació, amb dinàmiques professionals que els aporten una experiència real de cara a mostrar els resultats del seu treball i que els atorgarà un bon bagatge en el seu futur com a intèrprets.

A més del cicle de Grans Conjunts de l'Escola, la formació ha actuat en certàmens com ara el Festival de Música Antiga de Barcelona, al Festival de Música Antiga de Les Açores, i a diferents espais emblemàtics, com ara el Monestir de Pedralbes, l'Església de Sant Felip Neri de Barcelona, i el Teatre Alegria de Terrassa, entre altres.

Organiza:

Más Información

También te puede interesar

Nuestros socios

Viena
Manbok Restaurant Coreà
Norma Còmics
Biobox Fruit
Floristeria Maria BCN
Assesors d'assegurances Servei Panda Agent Exclusiu
La Triunfal  Restaurant-Tapas-Cerveceria
Cargando...
x
X