Eix Fort Pienc

Eix Fort Pienc
Just a Mood, de la cia.EnJazz
Eix Fort Pienc
14€ Reservar
Actividades

Just a Mood, de la cia.EnJazz

· ¿Cuándo? Del 20 de septiembre al 5 de octubre de 2022
· Organiza: Sala Versus Glòries

Just a Mood és una peça de dansa construïda al voltant de la música de Teddy Wilson , un mestre de la Era del Swing, pianista, arranjador i director d'orquestra afroamericà.
Just a Mood és una peça escrita en el llenguatge de les danses vernacles afroamericanes nascudes a la primera part del segle XX que van donar origen al jazz . Just a Mood és una peça que explora la infinita riquesa d'un univers musical complex, distingit i aleshores intens, suau però bullint de ritme, on el beat ens porta, ens mou i ens conmou.
Just a Mood no és un esforç de recreació històrica que intenti reproduir la estètica i els codis de la Era del Swing. És, més aviat, un espai de trobada entre una música escrita al segle passat, un llenguatge carregat de tradició però en contínua evolució i ballarins de l'ara.
Just a Mood es va estrenar el 14 de Maig 2021, en el marc del Cabaret Lokal de Risc, a l'Ateneu de Nou Barris. Posteriorment, es va presentar a Bueu (Galícia), al Teatre del Casal de la Font d'en Fargues dins del cicle Jazz Tast 21!, al Pingoletus, Festival de Jazz de Zaragoza i també es va ppoder veure durant uns dies al Golem's Teatre de Barcelona.
Ara arriba a la nostra sala estrenant la temporada de dansa 2022-23.
 
La companyia EnJazz
EnJazz és una companyia de dansa i arts escèniques dirigida per Maria Ferrer & Aurélien Darbellay que neix fruit de la seva col·laboració artística començada en el 2014.
El seu propòsit és senzill (tot i que pot semblar paradoxal): portar a l'escenari el jazz, la seva música i les seves danses com a una forma artística viva, és a dir sense fer recreació històrica i, a més a més, amalgamar i fer d'enllaç entre llenguatges artístics que poden confluir. En aquest camí, EnJazz es troba amb músics, ballarins de jazz i de tap, i molt més.

Organiza:

Realiza tu reserva

No se admiten devoluciones. Revisa atentamente tu reserva antes de confirmar tu compra.

Nuestros socios

Freatic.com
Gigi Von Tapas
Assesors d'assegurances Servei Panda Agent Exclusiu
Restaurant Xinés Kai Xuan Men
Viatges Turinter
Previsora General
Inercia
Cargando...
x
X