Eix Fort Pienc

Eix Fort Pienc
Actividades

L'OBC A HAMBURG

· ¿Cuándo? 4 de abril de 2024
· ¿Hora? 20:00h
· Organiza: L'Auditori

Repertori

Raquel Gacía-Tomás: Nova obra (2024) 10'Maurice Ravel: Shéhérazade per a veu i orquestra (1903) 17'Maurice Ravel: Pavane pour une infante défunte (1899; orq. 1910) 6'Xavier Montsalvatge: Cinco canciones negras (1946; orq. 1949) 12'Maurice Ravel: Daphnis et Chloé. Suite n. 2 (1909-1912) 18'

Artistes

Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC)Fleur Barron, mezzosopranoLudovic Morlot, direcció

Programa

L'OBC viatja per fer sonar la música de Maurice Ravel, de Xavier Montsatvatge i de Raquel García-Tomás a les ciutats d'Hamburg i Estocolm.

La destacada compositora Raquel García-Tomás, Premio Nacional de Música 2020, presentaxa0 una estrena, encàrrec de L'Auditori. La peça mostra les seves afinitats amb l'estètica de la música francesa,xa0 com el ballet Daphnis i Chloé de Ravel -de la qual n'és una admiradora- que també s'inclou en aquest concert.

A més de la suite d'aquesta obra que va preparar el mateix compositor, també s'interpretaran dues peces imprescindibles del francès: l'exòtica Shéhérazade, amb la magnífica veu de Fleur Barron; i l'extraordinària Pavane pourr une infante defunte, amb la trompa com a protagonista.

Completa el programa el cicle Cinco canciones negras de Montsalvatge. Després de l'èxit de la seva Canción de cuna para dormir a un negrito, el compositor va escriure quatre cançons més al voltant de la poesia i la sonoritat antillanes, per tal de completar l'obra que va donar projecció internacional a la carrera de l'autor català.xa0

Organiza:

Más Información

Nuestros socios

eXplorins
Accem
Floristeria Maria BCN
Teatre Nacional de Catalunya
Gràfiques Molero
Fruits Dador
Centro de Arte Shiva Monumental
Cargando...
x
X