Eix Fort Pienc

Eix Fort Pienc
Actividades

Marchando por los Refugiados

Dnde? C/ Npols, 42
Cundo? 22 de octubre de 2015

Vine amb nosaltres! Apuntat i sumat a crrer per la teva salut i per la dels refugiats. Fem daquest dia un dia saludable per a tots!

Aquest any com a novetat, lAssociaci de Comerciants, elCentre Esportiu Municipal de lEstaci del Nord juntament amb el Centre Cvic de Fort Pienc i Accem han posat en marxa un circuit per fer una caminada solidria pel barri. Lobjectiu de la caminada es el de recrrer el barri tot passejant i movent el cos seguint aix la filosofia de la quinzena de tenir cura del cos i exercitar-lo al mateix temps que ajudem a les persones refugiades per la guerra.

El circuit comenar al Centre Esportiu Municipal del Nord, al carrer Npols, 42, i acabar al Passeig Sant Joan, on estar muntada la Fira. Al finalitzar la caminada es repartir un esmorzar nutritiu per recuperar forces.

El preu per a participar a la caminada ser un preu simblic de 2 ms un donatiu que correr de part dels participants i que anir destinat a ajudar als refugiatsque fugen del seus pasos per causes diverses. Lencarregat de gestionar aquesta donaci ser Accem, una ONG amb ms de 50 anys dexperincia ajudant a refugiats i migrants.

Per participar a la cursa apuntat en aquest link

Temas refugiadossiriasolidaridadcaminada solidariamarxant pels refugiatsdeportesbarcelonadeporte barcelonafira de la salut

Tambin te puede interesar

Nuestros socios

L'Estanc de L'Arc - Expdria. n 53
CEX Sant Joan
Farmacia MarinaBCN
Peix d'Or
Yoganet
Bracaf
Baqs
Cargando...
x
X