Eix Fort Pienc

Eix Fort Pienc
Actividades

Zoltan Despond, violoncel & Vesselin Stanev, piano

· ¿Cuándo? 25 de marzo de 2024
· ¿Hora? 19:30h
· Organiza: L'Auditori

Repertori

Serguei Prokófiev:Sonata per a violoncel i piano, op. 119 Piotr Ilitx Txaikovski: 6 peces per a piano, op. 51, n.º 6Piotr Ilitx Txaikovski: 6 peces per a piano, op. 19, n.º 4Serguei Rakhmàninov: Sonata per a violoncel i piano, op. 19

Artistes

Vesselin StanevEl pianista Vesselin Stenev, de la ciutat de Varna (Bulgària), es va graduar a l'Acadèmia de música de Sofia i després amb Dmitri Bashkirov al Conservatori Tatxaïkovski de Moscou, i amb Alexis Weissenberg i al Conservatori Nacional Superior de París.Va ser aconsellat musicalment per Peter Feuchtwanger a Londres. Ha estat guardonat amb el Concurs Tchaïkovski de Moscou i del Concurs Marguerite Long - Jacques Thibault. Actua regularment a les grans sales de concert europees com el Wigmore Hall a Londre, La Filharmonia de Berlín, El Gewandhaus de Leipzig o la sala Gaveau de París. Viatja també als països nòrdics, a Europa de l'est i del Sud-est, a Rússia i al Japó. Toca especialment la música de cambra, per exemple amb la violonista Ekaterina Frolova, la flautista Eva Oertle o el violoncel·lista Zoltán Despond. Ha enregistrat nombrosos CD per a RCA, Sóc Classical i l'etiqueta búlgara Gega New.

Zoltán DespondNascut el 1992, el violoncel·lista Zoltán Despond es forma a Friburg amb Pierre-Bernard Sudan ia Lausana amb Marc Jaermann.A la Pavia Cello Academy gaudeix dels valuosos consells d'Enrico Dindo alhora que participa a les classes magistrals d'Antonio Meneses, Christophe Coin o Giovanni Sollima. Els seus concerts el porten de gira per tot Europa i aprecia produir-se amb músics com Ilya Gringolts, Silvia Simionescu, Marko Milenkovi? o Anahit Kurtikyan. Zoltán Despond es dedica especialment a la música de cambra, que cultiva juntament amb el seu acompanyant habitual al piano, Vesselin Stanev, però també participa en les activitats de la Luzerner Sinfonieorchester. Zoltán Despond ha estat guardonat amb el premi Zubaloff i ha estat premiat pel Fonds Pierre et Renée Glasson i la Fondation Friedl Wald.

Organitza: Concerts du Lac

Organiza:

Más Información

Crea este evento en tu calendario

También te puede interesar

Nuestros socios

DASHU
Casa Oliver
l'Estanc de Sicília exp 251
Okinawa Restaurante Japones
Crossfit LFS
Bracafè
La TRINI Herbolari
Cargando...
x
X