Eix Fort Pienc

Eix Fort Pienc
Cartes d'amor
Eix Fort Pienc
16€ Reservar
Actividades

Cartes d'amor

· ¿Cuándo? Del 12 de octubre al 11 de diciembre de 2022
· Organiza: Sala Versus Glòries

El que A. R. Gurney difícilment podia imaginar és que aquesta petita obra es convertiria en finalista dels Premis Pulitzer i l 'èxit més gran de la seva carrera. I és que Cartes d 'amor és després de méss de trenta anys, un autèntic clàssic modern que encara avui es representa en teatres de tot el món.
Sinopsi
L'obra se centra en dos personatges: Melissa Gardner i Andrew Ladd III, que es llegeixen l'un a l'altre les notes, cartes i postals en que?, des de fa gairebé? cinquanta anys, s'han explicat les esperances, ambicions, somnis, decepcions, victòries i fracassos que han tingut al llarg de la seva vida.
L'espectador coneixerà les seves vides, l'amor fratern, espiritual, eròtic, les diverses sensibilitats entre home i dona, la inquietud i fragilitat de l'ésser humà davant la soledat i la importància del valor de la pertinença en la societat. Cartes de viatge i postals plenes d'esperances, ambicions, somnis, victòries i fracassos són el fil conductor d'aquesta magistral peça, plena d'humor i d'humanitat.
 
Nota de l'autor A.R Gurney
Aquesta peça és una obra de teatre, o una mena d'obra de teatre, que no demana que els actors es memoritzin les rèpliques. Simplement ha estat escrita perquè la llegeixin en veu alta un actor i una actriu de més o menys la mateixa edat, i que s'asseguin l'un al costat de l'altre en una taula, davant d'un grup de gent sense que n'importi el nombre. La peça sembla funcionar millor si els actors no es miren. Malgrat això, els dos s'escolten de manera activa al llarg de tota la funció, així com escoltaríem un missatge de socors captat per una emissora que vingués de molt, molt lluny.

Organiza:

Realiza tu reserva

No se admiten devoluciones. Revisa atentamente tu reserva antes de confirmar tu compra.

También te puede interesar

Nuestros socios

Friquest
VICTORIA MUSIC CENTER
Factotum
Ingenio BCN Games
Colmado Casa Buendía
Centre Mèdic Ausiàs March
Bar Restaurante Las 4 Estaciones
Cargando...
x
X